Quality Hotel Edvard Grieg

quality-hotel-edvard-griegQuality-kjeden er en av de største i Norge, og de har hoteller både i sør, vest og nord. I Bergen finner vi Quality Hotel Edvard Grieg, som er et utmerket konferansehotell med nær beliggenhet til flyplassen like utenfor vestlandsbyen. Hotellet er et av de største i Bergen, og til tross for at det retter seg mot forretningsreisende, vil også familier og par finne seg vel til rette her. Du kan bestille dette hotellet på blant annet hotellerbergen.no eller direkte på hotellets nettside

Den sentrale beliggenheten er utmerket for de som kommer med fly. Lufthavnen i Bergen befinner seg nemlig omtrent 15 kilometer fra sentrum av byen, men Quality Hotel Edvard Grieg er nærmeste nabo til Flesland Lufthavn. Det tar deg omtrent fem minutter fra du har hentet bagasjen din på rullebåndet, til du står i resepsjonen på hotellet. Videre er det også bare 12 kilometer til sentrum – med andre ord en liten kjøretur med buss eller bil.

Hotellet huser hele 152 rom, der alle rommene er av samme størrelse. Og de er heller ikke små! På Quality Hotel Edvard Grieg finner du kun suiter, og samtlige rommer 35 kvadratmeter. Med andre ord nok av plass å boltre seg i for hele familien, eller hele bedriften. Konferansehotellet har gode muligheter for møter både for små og store bedrifter, med en konferansesal som rommer opp til 2000 personer samtidig!

Quality Hotel Edvard Grieg har også mange mindre grupperom som kan fungere godt som arbeidsrom, med alt av moderne utstyr. Når dagens arbeid er gjort, kan de besøkende selv bestemme hva de ønsker å gjøre. Det ligger en golfbane like ved, og hotellet har egen spaavdeling med både boblebad, badstue og mer til. I tillegg finnes det eget treningsrom som kan brukes av hotellets gjester.

Hotellet har også egen bar og restaurant. I Peer Gynt-restauranten kan du nyte buffé og á la carte, med ulike retter etter årstiden. I baren kan bedriftens ansatte samles på kveldstid og drive skikkelig team-building. Det er også gode turmuligheter i nærheten, og kun tre minutter unna befinner fylkets største lekeland seg. Quality Hotel Edvard Grieg sørger med andre ord for at hele familien kan ha det bra, og spesielt om sommeren er det mye aktivitet i nærområdet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s