Steens Hotel

steenBergen byr på mange overnattingsmuligheter, men det er i stor grad de store kjedene som dominerer hotellmarkedet med sine høybygg og moderne designhoteller. Dersom du er på utkikk etter den autentiske, klassiske atmosfæren, så burde du heller vende blikket mor ærverdige Steens Hotel. Det ble bygget på slutten av 1800-tallet, og har siden midten av det forrige århundret vært en familiedrift. Dette hotellet kan bestilles på http://steenshotel.no/, http://www.hotellerbergen.no eller her: http://www.fjordtours.com/no/hotell-i-norge/hotell-i-fjord-norge/hotell-i-bergen/steens-hotel/

Atmosfære fra 1890-tallet

Med andre ord kan det bli en riktig så historisk og interessant opplevelse å overnatte på Steens Hotel. Atmosfæren fra 1890-tallet er beholdt, og både møbler og interiør stammer fra denne tiden. De siste 70 årene er det en familie med samme navn som hotellet som har stått for driften. Selv om hotellet kanskje er gammeldags i stilen, så er topp moderne fasiliteter inkludert på samtlige rom, inkludert flatskjermer og trådløst internett.

Steens Hotel huser 21 rom i sentrale omgivelser. Hotellet ligger nemlig like utenfor sentrum, men med et par minutters gange, så sitter du på bussen innover til torget og hjertet av Bergen. I nærområdet finnes det dog flere butikker og restauranter, slik at den hyggelige bydelen som Steens Hotel ligger i kan nytes uten å ta drosje eller buss.

Nær mange severdigheter

Det finnes mange severdigheter for turister i nærheten av Steens Hotel, inkludert flere museer og ikke minst Universitetet i Bergen. Hvis man er interessert i historie, så behøver man dog ikke gå lengre enn til bygget man oppholder seg i. Selve bygningen var nemlig eiendommen til en rik mann, og var en villa i sin tid. Betjeningen forteller og utdyper gjerne historien til den ærverdige bygningen.

Prisene på Steens Hotel er absolutt overkommelige, og hotellet er et utmerket alternativ til de moderne hotellene som satser på designerrom og kanskje enn mer kunstig opplevelse enn hva mange foretrekker. Det er begrenset med rom på hotellet, så her gjelder det å være tidlig ute. Hotellet egner seg best for familier på tur i Bergen, eller par som vil pleie kjærligheten i idylliske omgivelser i vakre Bergen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s